MM LEASE - SPECIALIST IN BEDRIJFSWAGENS

Direct contact

Operational lease

Zakelijk een auto leasen, maar weet je niet waar je op moet letten? Op deze pagina hebben wij alle informatie die jij als zzp’er, MKB’er of ondernemer nodig hebt voor je uiteengezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en rij jij binnenkort jouw droomwagen dankzij operational lease.

Wat is Operational Lease?

Operational lease is voor werkend Nederland wellicht de meest bekende vorm van autolease. Je huurt dan voor een langere periode een auto bij een leasebedrijf. Verloopt het contract? Dan lever je de leaseauto weer in. Bij Operational lease is de leasemaatschappij verantwoordelijk voor de investering in de leaseauto. Juridisch gezien is de leasemaatschappij dan ook de eigenaar, inclusief alle risico’s, onderhoud en reparatie.

Wat zijn de voordelen van een shortlease contract?
 
Ook bij MM Lease verloopt operational lease volgens de standaard afspraken. Wij zijn verantwoordelijk voor de aanschaf van de auto. Afhankelijk van de afspraken die jij met jouw werkgever hebt gemaakt, wordt er een vast bedrag per maand betaalt door jou of jouw werkgever. De geadverteerde prijzen zijn maandelijks inclusief onder andere wegenbelasting, verzekering en onderhoud.
Wij begrijpen als geen ander dat iedere ondernemer uniek is. Daarom bestaan er ook verschillende soorten leasecontracten. Zoek je een auto voor een korte periode, wil je geld besparen of heb je gewoon binnen korte termijn een nieuwe wagen nodig? Dan kun je bij ons terecht. Kijk op onze andere pagina’s voor meer informatie over de verschillende leasecontracten en onze werkwijze.

Interesse?

Wil je ook de flexibiliteit van een operational shortlease contract ervaren?
Neem dan contact op met MM Lease via info@mmlease.nl of bel voor meer informatie naar 0499 47 42 67.

Bel Ons Mail direct