Wat is operational lease?

Operational lease is de meest uitgebreide manier van leasen. Bij operational lease worden alle kosten die gemaakt worden om de bedrijfswagen te gebruiken in de leaseprijs opgenomen. Dit met uitzondering van de brandstof.

Hoe werkt operational lease?

Samen met uw adviseur spreekt u een looptijd en kilometrage af. Uw adviseur berekent daarmee uw maandtarief. In dit tarief zijn de kosten voor onderhoud, reparatie, rente, verzekering en afschrijving inbegrepen. Rijdt u meer kilometers dan contractueel afgesproken? Dat is uiteraard geen probleem. Wel worden deze extra gereden kilometers per maand met u afgerekend. Op uw leasecontract staat de prijs meerprijs per kilometer vermeld.

Hoe wordt de leaseprijs bepaald?

MM Lease bepaalt de leaseprijzen aan de hand van een aantal factoren: de aanschafwaarde van de leaseauto, de looptijd van het leasecontract en het samen overeengekomen aantal kilometers dat u rijdt per jaar.

Is brandstof inbegrepen in de leaseprijs?

De kosten voor brandstof of AdBlue zijn niet inbegrepen in de leaseprijs. De overige kosten zoals de verzekering, onderhoud, reparatie, bandenslijtage, APK, pechhulp, en hulp bij schade wel.

Wat is de minimale looptijd van een contract?

De minimale looptijd van een contract is 1 kalendermaand met een opzegtermijn van 1 maand.