MM LEASE - SPECIALIST IN BEDRIJFSWAGENS

Direct contact

Voordelen shortlease

Steeds vaker krijgen we de vraag bij MM Lease of je ook voor een korte periode een leasecontract kunt afsluiten. Goed nieuws, dat kan zeker! Nieuwsgierig? Hier vind je informatie over shortlease en lees je meer over de vele voordelen.

Wat is shortlease?

Eigenlijk zegt het woord het al, bij shortlease teken je een leaseovereenkomst voor een korte periode. Dit is uitermate ideaal voor startende ondernemers en bijvoorbeeld ZZP’ers. Bij een shortleasecontract heb je namelijk een best of both worlds situatie: het gunstige tarief van een leasecontract in combinatie met volledige vrijheid en flexibiliteit. Kortom, geen grote investeringen en langdurige contracten, wél de flexibiliteit en voordelen van standaardlease.
Wat zijn de voordelen van een shortleasecontract? Een shortleasecontract laat je voor kortere periode een auto of motor leasen. Dit terwijl een normaal leasecontract vaak voor enkele jaren wordt afgesloten. Om die reden is een shortleasecontract de flexibele oplossing voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Hieronder nog een paar voordelen van een shortleasecontract:
  • Alles inbegrepen: bij een shortlease contract heb je geen zorgen over reparaties, onderhoud, verzekeringen en belastingen. Deze zitten allemaal in het contract inbegrepen.
  • Geen extra kosten: je bent bij shortlease alleen verantwoordelijk voor het betalen van de brandstof.
  • Flexibiliteit: bevalt de auto niet? Toch liever een ander model? Een shortleasecontract kun je al na één maand opzeggen. Over flexibiliteit gesproken...
  • Probeer de nieuwste modellen uit: autoliefhebbers kunnen met shortlease zoveel auto’s uitproberen als ze willen. Verandert binnenkort je situatie? Ook dan kun je eenvoudig van model wisselen.
  • Geen schadevrije jaren vereist.
  • Betaalbaar: jij betaalt voor de brandstof, wij doen de rest.
  • Voordelig voor werkgevers: juist voor werkgevers biedt shortlease verschillende voordelen. Zo hebben nieuwe werknemers vaak bij een eerste arbeidsovereenkomst een contract van een half jaar.
  • Mocht het aan het einde van het contract nou geen match zijn, dan zit je ook niet vast aan de risico’s van een langlopend leasecontract.

Interesse?

Wil je ook de flexibiliteit van een shortleasecontract ervaren?
Neem dan contact op met MM Lease via info@mmlease.nl of bel voor meer informatie naar 0499 47 42 67.

Bel Ons Mail direct