MM LEASE - SPECIALIST IN BEDRIJFSWAGENS

Direct contact

Occasion lease: dit zijn de voordelen!

Het zakelijk en privé leasen van een auto of motor wordt steeds populairder. Voor een vast bedrag per maand ben jij de ‘eigenaar’ van jouw droomwagen of motor. Wat wil je nog meer? Wil je binnenkort graag zelf een auto leasen, maar weet je nog niet precies waar je moet zoeken of waar je op moet letten? In dit artikel zetten we de voordelen van occasion lease voor je uiteen.

Wat is occasion lease?

Occasion lease is een van de verschillende vormen van een leasecontract. Daarbij is occasion lease een vrij voordelige vorm van leasen, omdat je een vast bedrag per maand betaalt op basis van de gekozen looptijd en kilometrage. Doordat er bij een occasion lease al in de auto gereden is, ligt het maandbedrag van de auto veel lager. Dit in tegenstelling tot het leasen van een gloednieuwe auto waar nog niet of nauwelijks in gereden is.

Net zoals bij de meeste leasecontracten is MM Lease ook bij occasion lease de officiële eigenaar van de auto. Dit betekent dat je de auto na een periode van 12, 24, 36 of 48 maanden weer bij ons inlevert.

In de maandelijkse kosten van een occasion leasecontract zit het volgende inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Bandenonderhoud
  • Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 48 uur
Waar moet je op letten bij occasion lease?
 
Wil je zakelijk of privé een occasion leasen? Dan zijn er wel een paar dingen waar je vooraf rekening mee moet houden. Allereerst is het goed om te weten dat bij occasion lease het niet mogelijk is je auto zelf samen te stellen. Bij MM Lease hebben we een ruim aanbod aan occasions beschikbaar staan, maar deze kun je niet volledig zelf samenstellen.
Een tweede punt is dat de prijzen onderling kunnen verschillen. De ene auto is natuurlijk de andere niet, onderling kunnen deze verschillen in gereden kilometers, leeftijd en andere opties waardoor ze verschillen in prijs. Tot slot, en misschien wel de meest voor de hand liggende op dit lijstje, is het gebruik van de auto. De occasions die we bij MM Lease verhuren zijn niet nieuw, desalniettemin van goede kwaliteit én uitvoerig gekeurd.
Last, but not least. Er zijn natuurlijk een hoop voordelen verbonden aan occasion lease. Wij zetten de voordelen even voor je op een rijtje:

  • Direct de weg op: zodra jij jouw auto hebt uitgekozen kan je direct de weg op (na het afsluiten van een contract natuurlijk). Dit in tegenstelling tot andere vormen van lease.
  • Ruim aanbod: bij MM Lease hebben we een ruim aanbod aan auto’s beschikbaar. Zo ben je ervan verzekerd dat er altijd een auto tussen zit die voldoet aan jouw wensen.
  • Meer flexibiliteit: doordat het leasebedrag dat je maandelijks betaalt een stuk lager is, ben je flexibeler in het bepalen van de leasetermijn.
  • Kortere opzegtermijn: occasion lease kent een korte opzegtermijn. Grote kans dat je (verplichte) looptijd dus een stuk korter is dan bij een nieuwe auto!

Interesse?

Wil je ook de flexibiliteit van een shortleasecontract ervaren?
Neem dan contact op met MM Lease via info@mmlease.nl of bel voor meer informatie naar 0499 47 42 67.

Bel Ons Mail direct