MM LEASE - SPECIALIST IN BEDRIJFSWAGENS

Direct contact

Wat is shortlease?

Eigenlijk zegt het woord het al, bij shortlease teken je een leaseovereenkomst voor een korte periode. Dit is uitermate ideaal voor startende ondernemers en bijvoorbeeld ZZP’ers. Bij een shortleasecontract heb je namelijk een best of both worlds situatie: het gunstige tarief van een leasecontract in combinatie met volledige vrijheid en flexibiliteit. Kortom, geen grote investeringen of langdurige contracten.

Voor wie is shortlease bedoeld?

Doordat je met een shortleasecontract voor een korte periode een voertuig kan leasen is dit een ideaal contract voor zelfstandige ondernemers en zzp’ers. Ook wanneer je vaak te maken krijgt met kortlopende projecten, of bijvoorbeeld seizoenswerk, kan een shortleasecontract iets voor jou zijn. Een echte autoliefhebber? Dan is een shortleasecontract misschien wat voor jou. Zo kun je die ene auto die je op het oog hebt voor langere tijd uitproberen zonder dat je eraan vast zit
Wat zijn de voordelen van een shortlease contract?
 
Een shortlease contract laat je voor kortere periode een auto of motor leasen. Dit terwijl een normaal leasecontract vaak voor enkele jaren wordt afgesloten. Om die reden is een shortlease contract de flexibele oplossing voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Hieronder nog een paar voordelen van een shortlease contract:
  • Geen zorgen over reparaties, onderhoud, verzekeringen en belastingen.
  • Alle extra kosten die komen kijken bij een auto, behalve de brandstof, zijn inbegrepen.
  • Je leaset op basis van operational lease.
  • Je hebt een flexibel contract.
  • Geen schadevrije jaren vereist.
  • Snelle levering.
  • Geen extra beperkingen.

Interesse?

Wil je ook de flexibiliteit van een shortleasecontract ervaren?
Neem dan contact op met MM Lease via info@mmlease.nl of bel voor meer informatie naar 0499 47 42 67.

Bel Ons Mail direct